Passa al contingut principal

L' adicció a la tecnologia.

 Tots els camins ens porten a la tecnològia. Si sumem totes les hores diàries que estem consumint tecnologia per oci, entre el mobil, consola de jocs, l' ordenador o la table i la televisió quantes hores passem al dia davant els aparells tecnològics.  Deixant abanda les hores dedicades a la tecnològia per qüestions laborals. 

D' entrada es constanta que usem la tecnològia de forma adictiva, per impuls, com a acte reflex sense pensar per que l' anem a fer servir. 

Una bona tècnica per millorar-ne l' ús es pensar abans d' usar-los per que anem a fer-los servir i que anem a fer o veure. 

Sovint també ens trobem a la tele com a imposició a moltes llars, ja és oberta com a veu en off, sense preguntar als demés membres de la familia si la volen tenir encesa i en cas de que si que mirar. 

Fins i tot avegades usem dos artefactes a la vegada. I no cal dir els jocs l adicció que creen. 

Un altre aspecte seria parlar de que mirem i que ens aporta per què els telenotícies semblen l' hora de la tragèdia i fan semblar que en el mon no passin també coses bones. És bo pel nostre ànim una dosi tan gran de por i males notícies? 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La pregària o resar.

 Que vol dir pregar o resar? Recitar unes paraules de forma una mica mecànica i preparada?  Recitar paraules obert a una conexió espiritual o mística? Conexió amb un Déu superior?  És el mateix meditar que resar?  Podem resar a qui? Als difunts? És una demanda d' ajuda de millora?  Que vol dir resar, pregar, serveix per algo? 

La veritat a la carta.

La veritat existeix? És relativa?  La primera pregunta si existeix la veritat, és una pregunta científica o bé filosofica?  Es pot donar voltes i voltes al tema, però jo diria que la veritat d' alguna forma diguem-ne una mica flexible i no sempre super concreta rígida, o clarament indetificable si que existeix.  Posem el futbol hi ha jugades que fins i tot vistes moltes vegades repetidament la gent no ens posem d' acord de si és o no falta, o penalti. Però en la majoria d' ocasions si que es pot arrivar a un consens de si és o no falta, o si és o no targeta i en la interpretació del reglament.  Amb la vida real és possible que passi algo semblant, que sovint les veritats queden enturbiades per moltes variables e interpretacions subjectives basades en els interessos personals.  Així construïm veritats que no són veritats per que són adequacions als nostres interessos. Un dirà que són veritats i en realitat no són veritats.  Per què una jugada un pot dubtar, ...