Passa al contingut principal

Els jutges i la llei del Si és Si.

 Llegeixo en un article la magistrada especialista en violència de gènere parlant de la llei del si és si que segonns ella està mal feta i per aixó s' han reduit penes a violadors i a delinquents sexuals. 

Segons la jutgessa la llei està mal feta i els jutges en aplicar-la han hagut de reduir les penes als delinqüents sexuals. 

Aqui sorgeixen vàries qüestions una dels legisladors que han fet la llei. 

I l' altre de l' aplicació d' aquesta llei i de si no hi hagut fins polítics per part dels jutges per desligitimar el govern i les seves lleis. 

Sorpren que els jutges en aquest i la justicia hagi sigut tan ràpida en aplicar aquestes rebaixes. 

Sorpren que segons diu aquesta jutgessa ells han d' aplicar la llei, i sorpren el poc valor moral a l' hora d' aplicar una llei que deixant anar a violadors posa en perill la seguretat de les persones. 

Sorpren que els drets a delinquir estiguin per sobre als drets de no ser agredit, tant per la llei com el paper dels jutges en aplicar ho sense massa problema moral. 

Quan la realitat judicial va clarament contra els drets básics dels ciutadants, sorpren que els jutges no trobin cap argumentació legal per aplicar mesures que no siguin injustes. 

O és que sent malpensats aquests jutges el que volen és ridiculitzar el govern per fer-lo caure encara que sigui a costa de deixar anar delinquents sexuals. 

Lògicament que no falti que la magistrada diu que ella treballa per fer el bé i posar els dolents a la garjola i aprofita per demanar més mitjans, més diners, com sempre plorar que no faltii dir que demana pel bé de la societat també que no falti.  

 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La pregària o resar.

 Que vol dir pregar o resar? Recitar unes paraules de forma una mica mecànica i preparada?  Recitar paraules obert a una conexió espiritual o mística? Conexió amb un Déu superior?  És el mateix meditar que resar?  Podem resar a qui? Als difunts? És una demanda d' ajuda de millora?  Que vol dir resar, pregar, serveix per algo? 

La veritat a la carta.

La veritat existeix? És relativa?  La primera pregunta si existeix la veritat, és una pregunta científica o bé filosofica?  Es pot donar voltes i voltes al tema, però jo diria que la veritat d' alguna forma diguem-ne una mica flexible i no sempre super concreta rígida, o clarament indetificable si que existeix.  Posem el futbol hi ha jugades que fins i tot vistes moltes vegades repetidament la gent no ens posem d' acord de si és o no falta, o penalti. Però en la majoria d' ocasions si que es pot arrivar a un consens de si és o no falta, o si és o no targeta i en la interpretació del reglament.  Amb la vida real és possible que passi algo semblant, que sovint les veritats queden enturbiades per moltes variables e interpretacions subjectives basades en els interessos personals.  Així construïm veritats que no són veritats per que són adequacions als nostres interessos. Un dirà que són veritats i en realitat no són veritats.  Per què una jugada un pot dubtar, ...